måndag 23 april 2012

en dag som denna

Jag blir galet förvirrad... Allting ser ju hel-knas ut här. Det känns lite lurigt faktiskt, men jag tar det som en man och anpassar mig.
Sitter i alla fall här och bara önskar att denna skoldagen kunde ta slut så att jag kan komma iväg och greja. Har tok-mycket skolgrejer jag måste göra, jag måste se till att jag hinner jobba i morgon och mitt i detta måste jag kunna slappna av en stund för annars kommer detta aldrig att fungera. Jag känner redan nu hur det från och till tar emot sådär som det gjort tidigare och jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer klara av att göra. Sen har jag blivit kallad till utvecklingssamtal och jag tänker försöka övertala mamma och pappa att de inte vill dit. Jag orkar helt enkelt inte med att sitta där och höra hur mycket efter jag ligger igen och sen bli uppläxad, först av pappa som är så otroligt seriös och stressande lugn, och senare av mamma som förebrående säger att jag måste ta tag i skiten och få det gjort och kanske till och med hota med att jag inte får pengar, godis eller vad som... Jag tror jag klarar mig utan något av det där. Inget utvecklingssamtal känns liksom bäst.

Men nog om det. Blir ju bara stressad när jag tänker på det. Men ändå, idag är ingen jättebra dag. Känns allmänt kass bara. Är trött, blir aldrig riktigt mätt, har fortfarande ont i hela kroppen. Men men, det är bara att ta sig i kragen och släpa sig fram till slutet av dagen. Så tills dess, på med ett leende och hurra för livet!
 
Jag tror att jag ska baka när jag kommer hem och äta upp hela kakan själv. Bara för att jag kan ;)

torsdag 19 april 2012

En dag som denna

Tjolahopp världen!
Har inte varit här på evigheter, så kände att det kanske var på tiden nu. Jag sitter här och försöker pina mig igenom ännu en dag i skolan och får bara reda på att jag hamnar mer och mer efter i alla ämnen. Jag avskyr betygs-prat... Men det är egentligen välbehövligt. Jag har fruktansvärt mycket jag behöver göra, men hittar liksom aldrig orken till att ta tag i det. Jag kan inte ens tvinga mig till det. Hjärnan bara säger stopp.

Men man får göra det bästa av det man har. Jag har hittat fram till min systers fina blogg där hon tipsar om massa dunder-goa recept, så jag har tillbringat den senaste timmen med penna i handen och skrivit ner dunder-glass och mumma bröd. Underbart! Men nu måste jag avancera mig mot matten och hoppas att jag inte blir underkänd...

Hejja mig!