måndag 7 maj 2012

En natt som denna

Jag har surfat runt lite och kikat på människor jag känner, kollar läget lite liksom. Hos så många går det så framåt. Planerar helger, sommaren, jobb, familj... men vad gör jag? Jag står helt stilla. Jag har slutat utvecklas. Jag har fastnat i någon ond cirkel, och jag kommer inte loss. Samma mönster, fastnar på samma problem om och om igen. Det bara spärrar överallt. Jag kan inte ens njuta av våren. Jag älskar våren, men jag känner den inte nu. Inte ens de dagarna när det är underbart ute kan jag riktigt njuta av den.
Jag har lär igenom vad jag skrivit ovan och har kommit fram till att jag skrivit "jag" 9 gånger. (Tidigare mening borträknad) Är nog ganska lik min katt. Hon är också väldigt självupptagen.

En kväll som denna

Jag sitter här och lyssnar på musik och känner så himlans starkt hur jag inte vill sova själv inatt. Bara känna att man har någon bredvid sig. Inget krångel, utan bara någon jag kan ligga och hålla om hela natten. Men så är inte fallet just nu, så jag får ligga och krama på min kudde och vänta på att morgonen ska komma så jag kan tänka på annat. Vem vet, har jag tur kanske katten kommer in någon gång också, så är jag inte helt själv i alla fall!
Men i morgon ska jag i alla fall hålla idrottslektion med min käre vän. Volleyboll med båda medieklasserna. Får se hur vi löser detta, men det ska nog fixa sig fint! Hejja oss!
Nu känner jag hur hungrig jag är, så nu tänker jag somna fort så jag inte märker det. Det är så otroligt långt till köket har jag märkt. Inte okej någonstans.

Dagens garv; Syster: Jag är en stålt eilien! (översättning; Jag är en stolt alien.)
Ibland är det de små ögonblicken som är de ljusaste.

Hiding in the shadows,
not for always, but for now.