onsdag 26 december 2012

En kväll som denna

Tänkte bara dela med mig av ett litet vardags mysterium. Idag har jag suttit och hjälpt bröderna bus att lära sig sina 3DS spel (som att jag kan någonting om sånt!) när jag tittar ner på mina byxor och upptäcker att de är helt otroligt blåa... Låter kanske inte så konstigt, men om jag säger att jag är helt säker på att de här byxorna var gröna sist gång jag hade på mig dem kanske du ändrar dig. Så galet konstigt! Jag har ingen aning om hur detta hänt eller någonting, så jag har valt att se det som att det var inte meningen att jag skulle ha gröna byxor. Det var meningen att jag skulle ha blåa helt enkelt. Men, men, så kan det gå! Nu ska jag fortsätta mysa med resten av familjen och trycka i mig mitt-i-veckan-godis! Massa värme-kramar!

tisdag 25 december 2012

En kväll som denna

Tja, jag kan ju inte säga annat än att jag blev lite smått chockad när jag fick reda på att det skulle bli en varm jul i år. Varm som i "Hej, vi åker till Spanien i morgon"-jul! Lite annorlunda, men väldigt uppskattat och härligt! Så jag har varit iväg från snörusket ännu en gång, och jag kan ju inte påstå att jag klagar! Då hade jag ju ljugit ganska stort. Men tänkte i alla fall önska en riktigt God Jul i efterskott, och hoppas ni har det gött tills nästa gång vi talas vid!

torsdag 13 december 2012

En dag som denna

Lucia, Lucia överallt. Lite smått tröttsamt när man hör samma låtar överallt hela tiden, men är på samma gång lite mysigt. Sitter för tillfället och lyssnar på Lucia med Helen Sjöholm och Benny Andersson på svt play. Mycket trevligt alltså :) Sen var det Lucia i skolan också så klart. Musik folket hade det årliga luciatåget, och sen igår gick jag i ett annat luciatåg och på söndag ska jag gå igen, så jag känner att det blir lite mycket lucia tillslut, men det är ju bara att lyssna på det som är bättre än det andra och njuta! Men, men, jag får väl ta och jobba färdigt med USA uppgiften jag trölat med i evigheter nu, sen HLR och sen ska jag hem och baka inför morgondagen! Mycket trevligt alltså!


onsdag 12 december 2012

En dag som denna

Sitter här i universums kallaste klassrum, sällskapar med trevligt folk och lyssnar på Chess på svenska och har det relativt bra ändå. Synd att klaga liksom. Sen tänkte jag, när jag ändå håller på, påminna om musikhjälpen! Rädda liv genom att önska musik, det är ju bara för löjligt enkelt! Har suttit och lyssnat på det både igår och i morse och det är riktigt trevligt att bara myslyssna lite.
Sen på tal om ingenting så är det Lucia dag för mig denna afton! Lusse-tåg och pepparkaks-mys säger man inte nej till i första taget. Tanums kyrka kl 18.30 *smygreklam*, förhoppningsvis blir det en minnesvärd kväll! :)
Nu när man tänker efter är det verkligen helt galet hur kort det är till jul. Nu är det Lucia, sen är det en låtsas-vecka kvar i skolan och sen är det nästan jul! Helt galet! Men jag har börjat uppskatta jul mer nu "på äldre dagar". (Lite gammal får man låta ibland) Vi har gett upp julklappar, i alla fall hos min pappa, sen några år tillbaka, men jag känner att det gör mig ingenting! Jul-myset räcker gott för mig nu. Samla ihop familjen, laga lite go' mat och mys tills ni somnar. Sen kan man lyckas få så underbara bilder under jul med vintermörkret. Har börjat lägga upp lite bilder på fotobloggen som kanske skulle kunna vara värda att kika på om man vill ta del av mörkermyset med mig :) Jag önskar en fortsatt trevlig dag, och kramas mycket med varandra!